martes, 30 de octubre de 2018

ÉLITE

La sèrie seguix la vida de tres jóvens que han rebut una beca per a estudiar en Les Alzines, un institut prestigiós d'Espanya, després de l'afonament que va patir el seu anterior institut. L'arribada de Samuel, Nadia i Christian no serà gens fàcil, perquè els estudiants que es troben en el dit institut no els faran la vida senzilla. Però entre la humiliació i l'acaçament escolar ocorre l'assassinat d'un dels adolescents, i només quedarà per descobrir qui va ser l'assassí.

martes, 23 de octubre de 2018

Stranger Things

Des del primer capítol, la trama de la primera temporada de Stranger Things es va articular entorn de dos grans temes: la desaparició de Will, després de vore una estranya criatura, i l'aparició d'una misteriosa xiqueta crida Once. Les dos realitats es van ajuntar des del principi, ja que els amics de Will -Mike, Dustin i Lucas. Van començar a buscar el seu amic pel seu compte, a part de la investigació policial de Hopper. I precisament Mike acull en sa casa, d'amagat, a Once. Per a llavors, la xiqueta ja havia donat mostres que tenia algun tipus de poder, i al veure una foto de Will s'espanta, la qual cosa fa desconfiar a Dustin i Lucas, però no a Mike. Junts els quatre, continuen buscant el seu amic.

The Good Doctor

És protagonitzada per Freddie Highmore com Shaun Murphy, un jove cirurgià amb autisme i síndrome del savi d'una xicoteta ciutat, on va tindre una infància problemàtica. Ell es trasllada per a unir-se al prestigiós departament de cirurgia en Sant Josep St. Bonaventure Hospital.

martes, 16 de octubre de 2018

THE WALKING DEAD

Aquesta serie va d'un home al qual li diuen Rick Grimes, que després de quedar en coma per un tir a l'estomac (ja que treballa de sheriff ) i, al despertar-se, hi ha un apocalispis zombi, i ha d'enfrentar-se (de moment)ell asoles, fins que conseguixca trobar a la seua familia camí Atlanta.


Netflix Series

En este blog voreu diferents tipus de series, recomanacions i prólogos de les series mes visitades en els ultims anys.
Parlarem de tot tipus de series, desde series de terror, ciencia ficció, d'amor, infantils, comedies, documentals i drames.